Työpaikkahieronta Helsinki

Suomen OmaHieroja tarjoaa työpaikkahierontaa tällä hetkellä yli neljässäkymmenessä yrityksessä Helsingissä.

Hierojamme ovat kokeneita yrityshieronnan ammattilaisia, kaikki vähintään koulutetun hierojan pätevyyden omaavia. 

Hieroja tuo kaikki hieronnassa tarvittavat välineet tullessaan. Asiakkaalta tarvitsemme vain rauhallisen tilan, esimerkiksi neuvotteluhuoneen hierontaa varten. Keskusta-alueen yrityksiin tuomme hierontapöydän ennen ensimmäistä hierontakertaa hierojalle valmiiksi ja jos asiakasyritykselle sopii, pöytä säilytetään matkakassiinsa koottuna yrityksen tiloissa hierontojen välillä. 
Asiakskokemuksia työpaikkahieronnasta: 

Hieronta työpaikkaetuna

Työskentelen henkilöstöhallinnossa keskisuuressa yrityksessä Helsingissä, ja vastuullani on muun muassa henkilökuntaetuudet. Taloustilanteen kiristyessä sain ikävän tehtävän karsia työpaikkani henkilökuntaetuja, kuitenkin välttäen henkilöstön tyytyväisyyden laskemista. Mahdottomalta kuulostava tehtävä, jonka kuitenkin ratkaisin tekemällä muutaman muutoksen tarjottaviin etuihin. Merkittävin muutos oli karsia joitakin kalliimpia etuisuuksia ja hankkia niiden tilalle henkilökunnalle hierontaa.

Helsingissä hierontaa on tarjolla lukuisten toimijoiden kautta. Osa hierojista tekee myös koti- ja yrityskäyntejä, mutta yksityisyrittäjän valinta tuntui vaikealta. Yrityksen edustajana minulla ei ollut aikaa eikä mahdollisuutta kokeilla hierontaa ympäri Helsinkiä, eikä tuntemattoman hierojan päästäminen oman yrityksemme tiloihin ollut realistinen vaihtoehto.

Hieronta Helsinki - Suomen OmaHieroja
Ratkaisun tarjosi Suomen OmaHieroja, joka tuottaa hierontapalveluita jo kymmenen vuoden kokemuksella. Tämän toimijan vahvuutena on, että se on kokeillut hierojat puolestani, se tarjoaa hierontaa Helsingissä jo ennestään useissa, isoissakin yrityksissä ja kaikki sen hierojat ovat koulutettuja. Mikäli hieroja sairastuisi tai lopettaisi työnsä, hieronta yrityksessämme jatkuisi, sillä OmaHieroja järjestäisi meille uuden hierojan.

Hieronta henkilöstöetuna tuo lisäarvoa myös siinä, että se on niin miellyttävä ja monin tavoin hyvää tekevä etuisuus, että se on henkilökunnan keskuudessa hyvin arvostettu. Työnantajan kannalta hyvinä puolina mainittakoon henkilökunnan tyytyväisyys sekä samalla tuleva työkyvyn ylläpito. Pääkaupunkiseutu työympäristönä on haastava henkilöstön henkisen ja fyysisen jaksamisen kannalta, joten Helsingissä hieronta on erittäin toimiva henkilökuntaetu.

Helsingissä hieronta on jo melko yleinen henkilökuntaetuus. Kannaltani nerokkaan siitä tekee se, että ainakin OmaHierojalla yritys voi tukea hierontaa vain osittain tai olla kokonaan tukematta. Vaikka yritys ei tukisi hierontaa rahallisesti, kokee henkilöstö työpaikkahieronnan  hyvänä etuna, sillä Helsingissä hierontaan on vaikea päästä työajan jälkeen. Lisäksi työnantajalla on pelivaraa siinä, tarjoaako kuitenkin mahdollisuuden käyttää hierontaan työaikaa, vai tuleeko työntekijän kirjata itsensä ulos hieronnan ajaksi. Joka tapauksessa jo se, että hieronta toteutetaan työpaikalla, helposti saavutettavissa, on henkilökunnalle hyvä etu. Helsingissä hierontaa ilta-aikaan haluavan on usein tyydyttävä siihen aikaan, mitä hierojalla on tarjota, ja varauduttava kulkemaan ruuhkassa hierontaan ja takaisin. 

Lue lisää asiakkaidemme kokemuksista täältä:

Hieronta Helsinki

"Suomen OmaHieroja tuottaa hierontapalveluita jo kymmenen vuoden kokemuksella. Tämän toimijan vahvuutena on, että se on kokeillut hierojat puolestani, se tarjoaa hierontaa Helsingissä jo ennestään useissa, isoissakin yrityksissä ja kaikki sen hierojat ovat koulutettuja. Mikäli hieroja sairastuisi tai lopettaisi työnsä, hieronta yrityksessämme jatkuisi, sillä OmaHieroja järjestäisi meille uuden hierojan."

Hieronta Helsinki - Suomen OmaHieroja, ota yhteyttä