Hieronta Espoo

Miten hierojamme valitaan?
Suomen OmaHierojan kaikilla hierojilla on vähintään koulutetun hierojan pätevyys. Suomen OmaHieroja myös valikoi hierojansa koehierontamenettelyn kautta. 

Suomen OmaHierojan toimintatapa on hiottu suoraviivaiseksi ja mahdollisimman helpoksi asiakasyritykselle. Kun esimerkiksi yritys Espoossa tilaa hierontaa työpaikalle, Suomen Omahieroja etsii hierojistaan ne, jotka suorittavat hierontaa Espoossa. Hieroja saattaa asua Espoossa tai Espoo muuten sopia hänen kulkureittiinsä. Esimerkiksi juuri Espoossa hierontaa suorittaa tällä hetkellä yli kymmenen OmaHierojan mies- ja naishierojaa eri yrityksissä, joten varmasti sopiva hieroja löytyy myös uuteen asiakasyritykseen.  Kun hieroja on valittu, OmaHieroja sovittelee hieronnan aikataulun vielä sopivaksi sekä asiakkaalle että hierojalle. Näin asiakasyritys saa motivoituneen - ja aina koulutetun - työpaikkahierojan suorittamaan hierontaa Espoossa henkilökunnalleen. 

Hieronta Espoo - Kuinka usein hieroja käy?
Yleisin hierojan käyntimäärä yrityksessä on kerran viikossa tai kerran kahdessa viikossa. Kuitenkin pääkaupunkiseudulla, erityisesti Espoossa hierontaa suoritetaan suuryrityksissä myös useamman kerran viikossa. Tällöin hierontaa voi tarjota useampikin työpaikkahieroja samassa yrityksessä.

Häiritseekö hierojan saapuminen?
OmaHierojan hierojat tarvitsevat ensimmäisellä hierontakerralla opastuksen hierontahuoneeseen sekä mahdolliset yrityksen kulkuluvat ja paikkakohtaiset ohjeet. Kun nämä asiat on kertaalleen käyty läpi, hieroja saapuu oma-aloitteisesti ja sovitusti hierontahuoneeseen hierontapäivänä. Hierontahuone voi olla täysin muussa käytössä väliajat. Työpaikkahieronta voidaan suorittaa esimerkiksi tavallisessa neuvotteluhuoneessa, joka varataan hierojan käyttöön hierontapäivänä. Huoneen tulee tietysti olla rauhallinen ja yksityinen.

Työpaikkahieroja tuo hierontatilaan kaiken hieronnassa tarvittavan. Hierontapöytä kulkee joko hierojan mukana tai sen säilyttämisestä asiakasyrityksessä on sovittu erikseen. Molemmissa tapauksissa hieroja pakkaa hierontapöydän hierontapäivän jälkeen matkakassiinsa. Hierontapöytä matkakassissaan ei vie paljon tilaa vaan sen voi säilyttää esimerkiksi komerossa piilossa. Espoon hierontakohteissa  useimmiten pysäköintitilaa löytyy myös hierojalle, jolloin yleisin käytäntö on, että hieroja kuljettaa hierontapöytää mukanaan. Helsingin keskikaupungilla taas päädytään useimmiten säilyttämään hierontapöytä asiakasyrityksessä. 
Hieronta Espoo

Hierontavuorojen järjestely on työlästä? Ei ole!

Suomen OmaHierojalla on käytössään ajanvarausjärjestelmä, joten hierontavuoron varaaminen ja peruuttaminen ei työllistä yrityksen yhteyshenkilöä. Hierontavarauslista sulkeutuu edellisenä päivänä kello 18:00, minkä jälkeen varaukset ovat sitovia. Myös työpaikkahieroja näkee tämän listan ja saapuu sen perusteella asiakasyritykseen. Mikäli hieronta Espoossa on merkitty alkavaksi kello 9:00, mutta ensimmäinen varaus sille päivälle on tehty vasta kello 9:30, osaa hieroja saapua vasta tuolloin. Työpaikkahieroja saapuu aina hyvissä ajoin, jotta hieronta pääsee alkamaan aikataulun mukaisesti.

Työpaikkahieronta Espoo - Ota yhteyttä Suomen Omahierojaan