Hieroja Helsinki


Asiakkaamme kertoo kokemuksistaan: miksi hakeuduin hierojalle?

Muuttaessani Helsinkiin  kollegani suosittelivat minulle hierojalla käymistä. Aika hierojalla Helsingissä käymiseen ei vain riittänyt, sillä Helsinki osaa vaatia veronsa nuorelta, työstään innostuneelta aikuiselta. Kun kuitenkin ikää ja särkyjä tuli koko ajan lisää, päätin, että varaan sitten minäkin ajan hierojalle, Helsingissä tai vieraillessani kotikaupungissani jonakin viikonloppuna. Harmittelin mielessäni, miksei hierojan vastaanotto voisi olla työpaikkani kiinteistössä - tai miksei hän voisi käydä työpaikallani hieromassa!

Helsingissähän hierojia on tietysti lukuisia, ja ongelmakseni koituikin ajanpuutteen lisäksi tiedonpuute; miten voisin tietää, kuka Helsingin hierojista on hyvä, kuka edes luotettava, kun en Helsingistä juuri ketään edes tuntenut? Etsiskelin aina toisinaan hierojaa aktiivisesti, toisinaan vain panin merkille eri hierojien vastaanottotiloja kaupungilla kulkiessani. Otin hierojalla käynnin puheeksi yhä useammin myös ystävieni kanssa ja ilmeni, että melko moni oli kuin olikin kokeillut hierojaa Helsingissä. 

Hieroja Helsinki ja oman hierojan valinta
Ystäväni suosittelivat muutamaa helsinkiläistä hierojaa . Kaipasin kuitenkin yhä takeita hierojan luotettavuudesta, sillä mielestäni itselleni vieraassa kaupungissa, Helsingissä hierojalla käyminen oli pelottava ajatus. Hieroja tulee todella lähelle, eikä ole kuitenkaan lääkäri, joihin suomalainen on tottunut luottamaan kiusallisesta läheisyydestä huolimatta. Hierojan pitäisi olla ammattinsa osaava ja luotettava.
Hierojaa etsiessäni opin, että silloin kun hierojalla on oikeus käyttää nimikettä koulutettu hieroja, hän on terveydenhoitoalan ammattilainen. Koulutettu hieroja Helsingissä  on siis yhtä varma valinta, kuin muuallakin. Olin turhaan miettinyt helsinkiläisten hierojien luotettavuutta; asia olisi pitkälti tarkistettavissa hierojan koulutusta kysymällä.
Valitsemani helsinkiläinen hieroja oli koulutettu hieroja, ja hän otti vastaan Helsingin keskustassa lähellä työpaikkaani. Hierojalla käyminen rentoutti minua heti silminnähden! Hartiavaivani jäivät hierontapöydälle ja kivuton olotila säilyi pitkään. Varasin seuraavan ajan heti ja ryhdyin käymään tällä helsinkiläisellä hierojalla säännöllisesti.


Lottovoitto oli, kun kuulin hierojaltani,  että hän työskentelee myös Suomen OmaHierojalle, joka tekee hierontaa työpaikalla - eli toiveeseeni vastattiin näin helposti! Välitin tiedon työpaikkani henkilöstöosastolle, joka päätyikin tilaamaan hierojan työpaikalleni. Työnantajani vieläpä maksoi näistä työpaikalla tapahtuvista hieronnoista puolet.

Kaikilla Suomen OmaHierojan hierojilla on koulutetun hierojan pätevyys ja he ovat rekisteröityjä terveydenhoidon ammattilaisia.Hieroja Helsinki

" Tämä ensimmäinen kokemukseni hierojalla käynnistä tuolloin kuitenkin auttoi minua ymmärtämään, miten kokonaisvaltaisen avun hieroja - Helsingissä ja muualla - voi asiakkaalleen tuoda."

Hieroja Helsinki - Suomen OmaHieroja, ota yhteyttä