Hieroja Espoo

Suomen OmaHieroja Oy:ltä voi tilata työpaikalle hierojan Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla, sekä lähikunnissa.Hierojamme tekevät säännöllisiä yrityskäyntejä nimetyillä asiakkaillaan. Kertakäynnit ja tapahtumaluonteiset hieronnat eivät kuulu palveluihimme. Hierojaa Espooseen, Helsinkiin tai Vantaallekaan ei myöskään saa päivän, parin varoitusajalla, vaan teemme aina asiakasyrityksen kanssa sopimuksen ja valitsemme kullekin sopivimman, koulutetun hierojan.

Esimerkiksi kun asiakasyritys tilaa hierojan Espoon toimipisteeseensä, Suomen OmaHieroja valitsee Espoon alueella toimivien hierojiensa joukosta OmanHierojan kyseiselle asiakasyritykselle. Asiakasyritykseen Espooseen hieroja saapuu aina hyvissä ajoin ennen ensimmäistä ajanvarausta, yhdessä sovitun aikataulun mukaisesti - yleensä hieroja on paikalla tiettynä päivänä joka viikko tai joka toinen viikko. 

Ensimmäisellä kerralla saapuessaan Espooseen hieroja tarvitsee yrityksen käytännön mukaisen kulkuluvan ja opastuksen hierontahuoneeseen. Kaiken muun hieroja hoitaa itsenäisesti, eli asiakasyrityksen henkilökuntaa ei vaivata tämän enempää. Espoossa hieroja hieroo sovitun mittaisen hierontapäivän, etukäteen varattujen aikojen perusteella. Ajan varanneen henkilön vastuulle jää saapua paikalle ajallaan, sillä varatut ajat ovat peräkkäin. 

Hieroja Espoo - Palvelut yrityksille
Suomen OmaHierojan toimintatapa on muotoiltu yritysasiakkaille tarkoituksenmukaiseksi. Yrityshieronnassa henkilöä kohti varattu aika on 30 minuuttia, mikä sisältää vaatteiden riisumisen ja pukemisen. Todellinen hieronta-aika on siis noin 25-27 minuuttia. Suomen OmaHierojan hierojat osaavat toimia tämän edellyttämällä tavalla, asiakasyrityksen vastuulla on informoida henkilöstöään siirtymisissä tarvittavasta ripeydestä. 

Jos siis esimerkkitapauksessamme Espoossa hierojan ensimmäinen ajanvaraus on kello 9:00, saapuu hieroja Espooseen viimeistään kello 8:30, ehtiäkseen koota hierontapöytänsä ja muutenkin valmistautuakseen hierontaan. Ensimmäinen asiakas saapuu hierontahuoneeseen hiukan ennen yhdeksää, hieroja poistuu huoneen ulkopuolelle riisuutumisen ajaksi ja palaa huoneeseen asiakkaan kutsuessa, päästyään hierontapöydälle. Ensimmäinen hieronta pääsee alkamaan tasan kello yhdeksän, joten se päättyy noin kello 9.25. Jälleen hieroja poistuu huoneesta antaakseen asiakkaalle rauhan pukeutua, ja hierontahuoneen ulkopuolella kohtaa jo seuraavan asiakkaansa, jonka ajanvaraus alkaa klo 9:30. Mikäli molemmat asiakkaat toimivat ripeästi, ja pukeutuja tekee parissa minuutissa tilaa riisuutujalle, pääsee myös seuraava hieronta alkamaan ajallaan. 

Mikäli hierontapäivä on vain puolikas (aamu- tai iltapäivä), hieroja Espoossa saattaa mielellään tehdä kaikki asiakasyrityksen hieronnat peräkkäin ilman taukoa. Koko päivän mittaisissa hierontakohteissa Espoossa ja muualla, hieroja pitää puolen tunnin - tunnin mittaisen ruokailutauon. Useimmilla hierojilla on eväät mukanaan ja he voivat nauttia ne hierontahuoneessa, mikäli tämä asiakasyritykselle sopii. 

Ruokatauko antaa myös mahdollisuuden kiriä hieronta-aikoja, mikäli joku aamupäivän asiakkaista on pukeutunut tai riisuutunut hitaammin kuin hieroja on arvioinut. Jokainen hieronta-asiakas saa oikean mittaisen hieronnan, ja mikäli varatut ajat pyrkivät aamupäivän puolella siirtymään, hieroja tasaa tilanteen ruokataukonsa avulla sekä päivän päättymisajankohtaa tarvittaessa muutamalla minuutilla venyttämällä.

Hieroja Espoo - Ota yhteyttä Suomen OmaHierojaan