Hieroja Vantaa

Ajanvarausjärjestelmän käyttö:
Työpaikkahieronnan järjestäminen perinteisellä tavalla (nimi paperilistaan) koituu usein työlääksi hierontaa tilaavan yrityksen yhteyshenkilölle. Suomen OmaHieroja tarjoaa ratkaisuksi ajanvarausjärjestelmää, jonka avulla työpaikalle saa hierojan Vantaalla, Helsingissä ja Espoossa, sekä lähikunnissa.

Hieroja Vantaa - tilaa hieroja helposti verkkopalvelustamme
Varausjärjestelmä on internet-pohjainen, ja sen kautta asiakasyrityksen henkilökunta voi itse varata ajan hierojalle ja myös tarvittaessa peruuttaa aikansa. Varausjärjestelmä on erittäin helppokäyttöinen ja turvallinen. Asiakasyritys saa järjestelmän käyttöönsä aina tilatessaan Suomen OmaHierojan hierojan Vantaalle, Espooseen, Helsinkiin tai lähikuntiin.

Esimerkkinä monen toimipisteen asiakasyritys Vantaalla, hieroja käy kerran viikossa: 
Asiakasyrityksen yhteyshenkilölle toimitetaan linkki, jonka kautta henkilökunta voi varata ajan hierojalle Vantaan toimipisteessä.  Henkilökunta ei tarvitse salasanoja, sillä linkki on kyseisen yrityksen henkilökohtainen Vantaan hierojalle. Jokainen toimipiste, jossa hierontaa järjestetään, saa oman linkkinsä.

Itse ajan varaaminen onnistuu erittäin helposti, klikkaamalla haluttua aikaa ja täyttämällä omat tiedot varauskalenteriin. Sähköpostiosoitteen täyttämisessä tulee olla huolellinen, sillä kyseiseen kenttään täytettyyn osoitteeseen lähetetään varausvahvistus. 

Varausvahvistus on tärkeä, sillä sen mukana tulee linkki, josta ajan voi tarvittaessa peruuttaa. Peruutus onnistuu aina hierontaa edeltävään iltaan kello 18:aan saakka. Tuolloin lista sulkeutuu ja varaukset muuttuvat sitoviksi. Nyt näkee myös hieroja Vantaan-työpäivänsä lopullisen pituuden, eli onko kaikki asiakasyritykselle annetut ajat varattu. Hierojalle välittyvät asiakkaiden järjestelmään syöttämät yhteystiedot, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Näin hieroja voi tarvittaessa olla suoraan yhteydessä ajan varanneisiin asiakkaisiin. 

Hieroja saapuu Vantaalle hyvissä ajoin ennen ensimmäistä varattua aikaa, jotta hieronta pääsee alkamaan ajallaan. Mikäli hierontapäivään on jäänyt väliin varaamattomia aikoja, saattaa hieroja pyytää laittamaan sanan kiertämään toimistossa, että mattimyöhäisillä on vielä tilaisuus hierontaan.  

Suomen OmaHierojan hierojat ovat luotettavia, koulutettuja ja tarkoin valittuja. Hieronnasta ei koidu yritykselle ylimääräistä vaivaa. Esimerkkitapauksessamme Vantaalla hieroja saattaa joskus ottaa yhteyttä suoraan asiakkaisiin vaikkapa näin: ennestään tutuille asiakkaille voi hieroja Vantaan toimipisteen sisällä laittaa tekstiviestin tai sähköpostiviestin vapaista, tarjolla olevista hieronta-ajoista. Joskus hieroja saattaa myös soittaa iltapäivän viimeisiä aikoja varanneille asiakkaille ja kysyä mahdollisuutta päivän tiivistämiseen, mikäli väliin on jäänyt kohtuuttoman paljon vapaita aikoja. Tämän enempää ei hieroja Vantaan toimipistettä häiritse, vaan kulkee ja toimii itsenäisesti kulkulupansa puitteissa. Hieroja myös siivoaa pois kaikki hieronnassa tarvittavat tavarat hieronnan jälkeen, ja hierontatilaa voidaan käyttää aivan muuhun toimintaan hierontojen välillä.

Hieroja Vantaa- Suomen Omahieroja